Coronatid er båt-tid

Hei og god vår!

Det ble en litt annerledes vår for de fleste, men forhåpentligvis holdes antall smittede og syke nede på et minimum. Mange er nå godt i gang med vårpussen, og enkelte har til og med fått mulighet til å feire påsken på tur i egen båt. Heldige er de. 

Mange håper å få båten klar til rundt 1. mai, og det er derfor nok å henge fingrene i for de det gjelder, og for oss som er allsidige og tar mange typer oppdrag på små og store motor- og seilbåter. 

Vi har nylig blitt autorisert Webasto-montør og er akkurat ferdige med en relativt omfattende nyinstallasjon av Webasto Air Top Evo 40, som er et fantastisk varmeapparat. 

Hør med oss om fiksing, reparasjon og jobber du skal ha gjort, så ser vi på det så snart som mulig eller så snart vi har tid. Om det går en dag eller to før du får svar på din henvendelse er det dette fordi pågående jobber opptar en del tid, og stengte barnehager gir noe begrenset kapasitet til tider. 

Det dukker alltid opp nye ting som må fikses i fremtiden, og da er det greit å ha noen man kjenner og kan kontakte for å få ting ordnet. Velkommen til å benytte deg av våre tjenester og opprette hyggelig kontakt 🙂

Legg igjen en kommentar

Lukk meny